Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 12 aprilie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 12 aprilie 2014 imprimare

12.04.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția din 12 aprilie:

• Diana, Anastasia, Dimitrie şi Dumitru vor prezenta Moldova la cea mai mare competiție școlară de proiecte științifice din lume. Diana, Anastasia, Dimitrie şi Dumitru sunt patru tineri din Moldova care au făcut în aceste zile un pas important ca să ajungă oameni mari. Au câştigat concursul naţional Mold SEF- 2014. Şi vor merge la Los Angeles să reprezinte ţara la cea mai mare competiție școlară de proiecte științifice din lume. Îi vom cunoaşte astăzi pe aceşti patru tineri excelenţi prin intermediul celor 3 filme scurte create de tinerii de la Centrul Media pentru Tineri. 

Diana, Anastasia, Dimitrie si Dumitru

• Grădinița din Pietrosu, Fălești redeschisă după 2 decenii și jumătate. Până să ajungă oameni mari, copiii din satul Pietrosu, Făleşti, merg la grădiniţă. Aici, după două decenii şi jumătate în care nu a funcţionat, grădiniţa şi-a deschis uşile pentru 35 de copii din localitate.

Gradinita_Pietrosu_Falesti

• Noua expoziție a pictorului Vasile Dohotaru. Anul trecut pictorul Vasile Dohotaru ne-a mărturisit în emisiunea noastră o veste îmbucurătoare. Faptul că artiștii plastici se adresează către arta figurativă. Să vedem ce veste bune are acum Vasile Dohotaru în noua sa expoziţie.

Vasile_Dohotaru

• Îndemnul primarul din Cociulia, Vladimir Putregai, pentru „emisiuni mai bune, mai plăcute”. Primarul satului Cociulia, raionul Cantemir, Vladimir Putregai, are un îndemn personal şi direct pentru mass-media.

Vladimir_Putregai

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.