Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 26 aprilie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 26 aprilie 2014 imprimare

26.04.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția de astăzi din 26 aprilie 2014, discutăm cu 3 trei preşedinţi care s-au aflat în aceste zile la Chişinău. Şi vom merge la o expoziţie a unor pictori originari din Moldova, care creează la Petersburg, dar şi-au prezentat lucrările acasă. 

• Boris Tadić, Președintele Serbiei în 2004-2012: „Felicit Moldova pentru ceea ce face”. Boris Tadić a fost timp de 8 ani Președintele Serbiei. Aflat la Chișinău, el a felicitat Republica Moldova pentru ceea ce a reuşit pe calea integrării europene. „Sunt surprins în mod pozitiv de ştirile pozitive din Moldova și voi duce acest mesaj în țara mea”, a mai spus Boris Tadić.

Boris_Tadic

 Rexhep Meidani, Preşedintele Albaniei în anii 1997-2002: „În Moldova am văzut oameni bucurându-se”. Rexhep Meidani a fost timp de 5 ani de Preşedinte al Albaniei și a afirmat în interviul său pentru Stiripozitive.eu că ceea ce vede aici în Moldova „este frumos”.

Rexhep_Meidani

• Aleksander Kwasniewski, Preşedintele Poloniei în anii 1995-2005: „Îmi voi încuraja prietenii să creeze un portal de știri pozitive în Polonia”. Aleksander Kwasniewski, Preşedinte al Poloniei în anii 1995-2005, s-a aflat și el la Chişinău la invitaţia Fundației Est-Europene. „Îmi voi încuraja prietenii să creeze un portal de știri pozitive în Polonia”, ne-a mărturisit Aleksander Kwasniewski.

Aleksander_Kwasniewski

• Expozitia artiştilor plastici moldoveni care creează la Sankt Petersburg. Vom merge la expoziția artiştilor plastici originari din Moldova, care locuiesc şi creează la Sankt Petersburg, dar au dorit să-şi prezinte, în premieră, lucrările la Chişinău. 

Această expoziţie a reunit lucrări semnate de: Sergiu Botnariuc, Dumitru Verdianu, Artur Kalîn; Aurel Marinuța; Nadejda Nemerenco; Luminița Tăbîrță; Larisa Telipan si Vyaceslav Cebotari.

Expozitia artiştilor plastici moldoveni care creează la Sankt Petersburg.

Sărbători fericite și să ne auzim de bine, Moldova!

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.