Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 3 mai 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 3 mai 2014 imprimare

02.05.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ediția de astăzi din 3 mai 2014:

• Chișinăul pe care îl iubim și îl călcăm în picioare. Chișinăul acestor zile nu a fost nici bere și nici al primarului. Este al nostru, al tuturor. E Chișinăul pe care îl iubim și îl călcăm în picioare.

Chisinau

• Aplicația „Moldova Maps”. O echipă de tineri din Moldova a creat aplicaţia „Moldova Maps”, care ne ajută să utilizăm transportul public din ţară. La mai puţin de o lună de la lansare această aplicaţie a oţinut mai mult de 5 mii de descărcări. Victor şi colegii săi au inclus în această aplicaţie toate rutele transportului public din Moldova, autobuzele, troleibuzele, microbuzele, urbane și interurbane.

Moldova_Maps

• Expoziția „Stropi de Moldova” la molDeco: duet-duel între tată și fiu, Iurie și Ianis Lungu. Lucrările din expoziția la care vă invităm sunt un duet-duel între tată și fiu. „Stropi de Moldova” sunt stropii care trebuie adunați din ce a mai rămas. Este un îndemn al pictorilor Iurie și Ianis Lungu să privim mai departe și mai adânc decât doar suprafața picturilor. Această expoziţie s-a închis ieri, dar a rămas în memoria camerei noastre de luat vederi.

Expozitie_Iurie_Ianis_Lungu

• Bucuria renovării grădiniței din satul Mălăiești, Orhei. Copii, adulţi, oaspeţi şi parteneri s-au adunat, miercuri, la grădiniţa din satul Mălăieşti, Orhei, ca să se bucure împreună pentru renovarea, deschiderea şi dotarea unor spaţii noi. Aici vor putea să meargă la grădiniţă alţi 30 de copii din sat. Poate că e un pas mic pentru comunitate, dar e pas mare pentru copii.

Gradinita_Malaiesti

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.