Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 7 iunie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 7 iunie 2014 imprimare

07.06.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ediția de astăzi din 7 iunie 2014:

• Ziua uşilor deschise la Centrul „Neovita”: 12 ani de la naştere. Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „NEOVITA” din Chişinău își are ușile deschise în fiecare zi de lucru. Luni însă Centrul și-a deschis ușile mai larg pentru oaspeţi şi prieteni. Pentru că a împlinit 12 ani – o vârstă frumoasă a adolescenţei.

Neovita

• Căpşunele pot fi fructul succesului şi în Moldova. „Avem nevoie de oameni care să poată recolta căpşune aici, în Moldova, nu neapărat în Spania”, este mesajul următorului nostru subiect. În aceste zile la recoltarea căpşunelor - parfumate, gustoase şi rentabile – în preajma Criulenilor erau angajate peste 130 de persoane. Iar următoarea noastră destinaţie pozitivă a fost una dintre cele 10 întreprinderi producătoare de căpşune înregistrate în Moldova.

Capsune_Criuleni

• Ion Negură, fondatorul primei și celei mai bune școli de nai din lume. Profesorul de nai şi flaut, Ion Negură ne-a împărtăşit bucuriile şi preocupările sale de la începutul verii. Ne-am apropiat de el cu câteva întrebări ca să aflăm cum este să fii, la Chişinău, creatorul primei şi celei mai bune clase de nai din lume.

Ion_Negura

• Invitație la „IE Festival”. Avem şi o invitație pentru ziua de mâine la evenimentul „IE Festival”, ajuns în acest an la a treia ediţie. Teleradio Moldova este partenerul general media al acestui festival, iar stirile pozitive sunt alături de „IE Festival” încă de la lansarea acestuia, în august 2012, vom fi și în acest an acolo ca să purtăm în continuare ia cu demnitate.

Mihaela_IEFestival

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.