Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 iunie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 iunie 2014 imprimare

14.06.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În ediția de astăzi din 14 iunie 2014:

• Lansarea cărţii „LA BLOG. Feat-uri de Igor Guzun & Sergiu Beznițchi”.  În această săptămână, miercuri, colegii noştri Igor Guzun și Sergiu Beznițchi au lansat cartea „La Blog”. O carte care este şi text dar şi pre-text de întâlnire pe viu între oameni.

La_Blog

• Rudolf Kalousdian: de la desenele pe foaie la cele pe alte suprafeţe. Rudolf este unul din tinerii care și-a urmat visul copilăriei. Un vis poate mai deosebit decât al altor copii – să aibă propriul salon de tatuaj. El spune că oamenii din Moldova încă se tem de oameni tatuați, dar de fapt aceştia sunt la fel ca ceilalți, doar că mai coloraţi.

Rudolf_Kalousdian

• Salvăm covoarele moldovenești măcar în fotografii! Ţin mai mult decât televizoarele şi sunt legătura noastră cu părinţii şi toţi ceilalţi înaintaşi ai noştri. Vorbim aici despre covoarele moldoveneşti. Portalul Stiripozitive.eu a lansat iniţiativa „Salvăm covoarele moldovenești măcar în fotografii!”. Iar prietenii și vizitatorii noștri au fost foarte receptivi și ne-au transmis deja 43 de fotografii cu multe covoare frumoase.

Covoare

• Cântăreții ambulanți pe străzile Chișinăului 2. Cântăreții ambulanți sunt prezenţi tot mai mult pe străzile capitalei. Iar noi ne-am gândit să continuăm serialul nostru cu acești oameni care ne fac mersul pe străzi mai sonor. Astăzi vă prezentăm două cântece interpretate de în contrast: tradiționalism și modernism.

Cantareti_ambulanti

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.