Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 4 octombrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 4 octombrie 2014 imprimare

04.10.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția din 4 octombrie 2014:

• Diana Văluță. Cântecul e chiar viața ei. În ajun de Ziua Pedagogului vom discuta cu o profesoară de la Academia de Arte, nu o simplă profesoară, dar și o cunoscută interpretă, vorbim de Diana Văluță.

Diana Văluță

• Veștile bune de la vernisajul lui Dumitru Verdianu. Artistul Dumitru Verdianu a revenit la Chișinău cu o expoziție de sculptură și grafică, care este încă deschiscă la Muzeul Național de Artă al Moldovei până la 12 octombrie.

Dumitru Verdianu

• Institutul pentru o Guvernare Deschisă în sprijinul Parteneriatului Global pentru Educație. Programul de formare destinat operatorilor a fost realizat recent de Institutul pentru o Guvernare Deschisă în cadrul evaluării finale a proiectului „Parteneriatului Global pentru Educaţie”, implementat de către Ministerul Educaţiei.

Institutul pentru o Guvernare Deschisă în sprijinul Parteneriatului Global pentru Educație

 O viață nouă și lungă pentru Scuarul Cehov din Chișinău. Un grup de inițiativă a lansat recent un proiect de reamenajare a scuarului Cehov dde la Chișinău Chișinău pentru a-l transforma într-un spațiu în care oamenii să petreacă frumos timpul. Mai multe despre obiectivele și scopurile proiectului vom afla de la Victor Chironda, unul dintre autorii inițiativei.

Scuarul Cehov

• Vitalie Vovc: 10 lucruri din Franţa care pot inspira Moldova. Vitalie Vovc este omul care, atunci când nu organizează şi optimizează fluxuri pentru mari grupuri industriale, este activ pe blog şi în viaţa socială a celor două ţări - Franţa şi Republica Moldova. El ne-a spus 10 lucruri din Franța care pot inspira Moldova.

Vitalie Vovc: 10 lucruri din Franţa care pot inspira Moldova

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.