Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 18 octombrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 18 octombrie 2014 imprimare

18.10.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:20, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Bucuria cea mare a acestei săptămâni a fost pentru chișinăueni Ziua Orașului, pe care au sărbătorit-o marți. Dar lucruri bune și motive de bucurie am găsit nu doar la Chișinău, dar și în alte localități ale țării.

În ediția din 18 octombrie 2014:

• Moldoveanul Viorel Ețko, campion al Scoției la lupte libere, a revenit acasă să-și felicite antrenorul. Viorel Ețko e tânărul moldovean care a obținut medalia de bronz la Campionatul de lupte libere din Scoția, după ce Scoția nu a fost premiată 20 de ani la acest campionat. În aceste zile Viorel s-a reîntors acasă pentru a împărtăși această bucurie cu antrenorul său, Constantin Cobâleanu chiar în ziua aniversării antrenorului.

Viorel Ețko

 Ion Onucu și fiul său într-o afacere de lemn. Antreprenorul Ion Onucu din Stolniceni, Hânceşti, a preluat pasiunea de a lucra în lemn de la tatăl său și a transmis-o mai departe fiului Ion. Acum ei lucrează în doi, în propriul atelier, unde realizează uși, scări, terase, acoperișuri și diverse obiecte din lemn.

Ion_Onucu

 De la cartea din podul bunicii la o bibliotecă de carte duhovnicească. Vom afla drumul parcurs de Octavian Moșin de la cartea descoperită în podul bunicii până la biblioteca pe care a creat-o la Chișinău, la Universitatea de Stat din Moldova.

Octavian Moșin

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.