Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 25 octombrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 25 octombrie 2014 imprimare

25.10.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:20, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În ediția din 25 octombrie 2014:

• Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco. Tatiana, Maria, Corina și Mihaela sunt tinerele din Ștefănești, Florești care s-au pregătit pentru concursul Technovation Challenge, 12 săptămâni și în toată această muncă ele au fost ajutate și îndrumate de voluntarului de la Corpul Păcii, Chip Moreland. Impresiile despre viața lor nouă de după obținerea succesului la San Francisco le vom afla în materialul ce urmează.

Fetele din Ștefănești au adus marele premiu de la San Francisco

• În Moldova s-a născut cartea electronică, dar n-a murit cartea tipărită. Cartea electronică este o provocare pentru biblioteci, iar în materialul ce urmează vom afla părerea bibliotecarilor și a utilizatorilor.

În Moldova s-a născut cartea electronică, dar n-a murit cartea tipărită

• Mesajele finale ale Conferinței Naționale „Educație timpurie: realizări și perspective”. Decât vorbe, mai bine rezultate. Iată un videografic ce prezintă rezultatele unei munci în domeniul educației timpurii în Moldova, asfel încât toți copiii să se bucure de mersul la școală. Toate aceste rezultate le-am aflat la Conferința Națională „Educație timpurie: realizări și perspective”. 
Conferința Națională „Educație timpurie: realizări și perspective.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.