Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 7 noiembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 7 noiembrie 2014 imprimare

07.11.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:20, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În ediția din 7 noiembrie 2014:

Tendințele sezonului rece în materie de coafuri de la cei mai buni specialiști. Sezonul rece dă mai multe bătăi de cap femeilor, care întotdeauna vor să arate bine. Însă stiliștii salonului „Andrei Cocieru” au o veste bună: și iarna este posibil să ai o coafură perfectă. Sfaturi utile pentru îngrijirea părului în timpul sezonului rece, dar și câteva idei despre tendințele, culorile și coafurile acestor anotimpuri ne-au dezvăluit Aliona Tucan și Iana Morarenco. 

Salon „Andrei Cocieru”

• Poveste cu sfârşit fericit la grădinița „Povestea” din Nisporeni. În aceste zile la Nisporeni a fost inaugurat un Centru de Reabilitare pentru copii cu cerințe educaționale speciale în grădinița „Povestea”. Iar Ministerul Educației, directoarea grădiniței, educatorii, părinții şi oaspeţii au împărtășit această bucurie cu noi.

Poveste cu sfârşit fericit la grădinița „Povestea” din Nisporeni

• Dorina Baltag: 10 lucruri din Ţările de Jos care îi pot ajuta Moldovei să se ridice. Dorina Baltag a ales 10 lucruri din Țările de Jos – locuri, oameni, culori, atitudini – care îi pot ajuta Moldovei să se ridice. Și ele au prins viață într-un videografic.

Dorina Baltag 10 lucruri

• Bucuriile antreprenorului Vladimir Stratanenco. Antreprenorul Vladimir Strataneco are multe bucurii în munca pe care o face zi de zi. Dar cea mai importantă bucurie pentru el este că a reușit să-şi convingă angajații să nu mai plece peste hotare, ci să rămână să lucreze la fabrica de mezeluri. Și oamenii acum nu regretă. 

Vladimir Stratanenco

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.