Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 15 noiembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 15 noiembrie 2014 imprimare

15.11.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:20, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ediția din 15 noiembrie 2014:

Lilia Guțu, deținătoarea premiului mare la festivalul „Art Podium” 2014. Lilia Guțu este tânărul designer vestimentar, care a absolvit anul trecut Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, dar deja se bucură de succese. Recent, Lilia a obținut premiul mare la festivalul de modă „Art Podium”. Emoțiile și experiența de la „Art Podium”, precum şi planurile de viitor, Lilia Guțu le-a împărtășit cu noi.

Lilia Guțu

Tinerii laureați ai Premiilor Naționale în domeniul Tineretului 2014. În aceste zile tinerii cei mai străluciți au fost recompensați la Gala Tineretului cu premiile naționale în domeniului tineretului.

Gala Premiilor pentru Tineret

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.