Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 22 noiembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 22 noiembrie 2014 imprimare

22.11.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:20, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția din 22 noiembrie 2014:

Alegerile importante în viață. Acum toată lumea vorbește despre alegeri. Ce carte a ales să citească. Ce rochie sau costum a ales să îmbrace. Ce bărbat sau femeie și-a ales ca să meargă mai departe prin viață. Ce casă sau mașină și-a ales să-și cumpere... Toate sunt alegeri din viață și, de multe ori, sunt importante. Iar în subiectul ce urmează vom afla de la mai mulţi oameni care a fost cea mai bună alegere a lor în viaţă.

Alegerile importante în viață

Veşti bune de la tinerii din Coşnita, Cocieri şi Doroţcaia. La Coșnița am cunoscut experienţa unor tineri care s-au reunit într-un Club al Tinerilor. Aceştia, împreună cu adulţii din administraţie şi de la Asociaţia „Procomuniatate”, şi-au pus ideile şi energia la muncă.

Veşti bune de la tinerii din Coşnita, Cocieri şi Doroţcaia

• Videografic | Dionis Cenuşă: 10 lucruri din Spania care pot inspira Moldova. „Spania este țara soarelui și a vinăriilor, a oamenilor prietenoși și mereu primitori, unde zâmbetul este ceva firesc și unde familia are o valoare nemaipomenită”, spune cercetătorul, comentatorul politic și jurnalistul free-lancer Dionis Cenuşă în contextul celor 10 lucruri din Spania care pot inspira Moldova.

Videografic | Dionis Cenuşă: 10 lucruri din Spania care pot inspira Moldova

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.