Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 29 noiembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 29 noiembrie 2014 imprimare

29.11.2014  

Emisiunea „Știri Pozitive” din 29 noiembrie 2014 aduce în prim plan oameni, lucruri și locuri pozitive. Vom merge la Călărași, Iași și Tallinn, iar după această călătorie în linişte vom asculta acum mai multe mărturii ale oamenilor despre ce-au făcut nebunesc, trăsnit în viaţă şi nu le-a părut rău. Această ediție a fost filmată lângă restaurantul „Pani Pit” de la Chișinău.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ediția din 29 noiembrie 2014:

• Fundația „Alături de Voi” România inspiră tinerii din Moldova. Echipa de la Știripozitive a mers în aceste zile la Iaşi ca să afle povestea Fundaţiei „Alături de Voi” România. O organizaţie nonprofit, neguvernamentală care a crescut de la un singur angajat până la 93, dintre care 37 sunt tineri vulnerabili, tineri cu nevoi speciale. Angela Achiţei, directorul și primul angajat la „Alături de Voi” România, ne-a povestit despre fundaţie şi oamenii din jur care fac lucrurile să se mişte, dar şi despre economia socială care aduce plus valoare comunităţii.

ADV

• Ambasadorul Victor Guzun: 10 lucruri din Estonia care pot inspira Moldova. De la planificarea timpului şi siguranţa că „prietenii mei sunt prietenii tăi” până la votul electronic şi cântecul care este „un adevărat liant” pentru estonieni. Ambasadorul Moldovei în Estonia, Victor Guzun, a ales 10 lucruri din Estonia care pot inspira Moldova, iar noi le-am dat viață într-un videografic.

10 lucruri din Estonia care pot inspira Moldova

• I Love Călărași. După Tallinn şi Iaşi, unde am fost în această ediţie, vom merge la Călărași ca să vedem prin ce sunt deosebite locurile și oamenii de acolo într-un nou episod „I Love...”. „I Love Călărași”.

I Love Călărași

• Ce ați făcut nebunesc, trăsnit vreodată și nu v-a părut rău? „Am mers la Paris fără să știu unde mă duc...”, „Am zburat cu parașuta!”, „Am furat cireși.”, „M-am urcat pe casa bunicilor...”, „Am mâncat o bomboană cu coniac!”, sunt doar câteva răspunsuri pe care le-am primit la întrebarea: „Ce ați făcut trăsnit, nebunesc vreodată și nu v-a părut rău?”.

Ce ați făcut nebunesc, trăsnit vreodată și nu v-a părut rău?

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.