Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 6 decembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 6 decembrie 2014 imprimare

06.12.2014  

Emisiunea „Știri Pozitive” din 6 decembrie 2014 aduce în prim plan oameni, lucruri și locuri pozitive. Vom vedea cum în aceste zile au fost aprinse luminițele bradului din centrul capitalei, vom vorbi despre fricile oamenilor, dar mai mult despre cum le depășesc, o vom cunoaște pe tânăra antreprenoare Diana Crudu și vom merge la o cafea cu Rusanda Cojocaru și prietenii ei.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția din 6 decembrie 2014:

• Chișinăul pregătit de sărbătorile de iarnă. În aceste zile ne putem bucura de bradul împodobit cu globuri și luminițe din centrul capitalei, care au fost aprinse în această săptămână, luni. Şi ne vor lumina și bucura mai mult timp.

Chisinau sarbatori

Care este cea mai mare frică a dumneavoastră și cum o depășiți? Cu toții avem frici în viață, dar le depășim. Și oamenii pe care i-au intervievat tinerii din echipa noastră au diverse frici: ascensorul, înălțimea, refuzul, pierderile - toate sunt lucruri de care se tem, dar acum vom afla cum le depășesc?

Sondaj frica

• Diana Crudu, tânăra antreprenoare: bucuriile în serie vin de la sere. În continuare, o vom cunoaște pe tânăra antreprenoare Diana Crudu. Și Diana are frici. Ea nu se teme de muncă, dar se teme de birocrație. Are și bucurii. Bucuriile ei vin în serie de la serele pe care le-am vizitat în această vară.

Diana Crudu

• La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei. Rusanda Cojocaru, autoarea brand-ului Bookletta, stabilită la București, a venit în aceste zile la Chișinău ca să lanseze prima sa colecție de haine „Confesiunile unui Baobab”, inspirată din cele 7 țări africane pe care le-a vizitat. Rusanda a adus cu ea și 3 prieteni: Victoria Tonu, care și-a lansat colecția de bijuterii, Dumitru Tărâțe, care și-a lansat produsul Wallethouse la Chișinău și Ianula Gioga, care și-a lansat prima carte de poezii „Citeşte. Păstrează. Şopteşte”.

La o cafea cu Rusanda Cojocaru şi prietenii ei

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.