Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 13 decembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 13 decembrie 2014 imprimare

12.12.2014  

Emisiunea „Știri Pozitive” din 13 decembrie 2014 aduce vești bune de la Iași. Ca de obicei, în prim plan sunt oamenii, lucrurile, locurile și evenimentele pozitive. Vom merge în vizită la TVR Iași și vom asculta cu această ocazie mai multe vorbe bune depsre Chișinău, de la oamenii de aici. Vom merge la lansarea cărții „Fabule Moderne” de Tatiana Țîbuleac. Vom fi prezenți la Prima Conferinţă Naţională în Sănătatea Adolescenţilor. Și vom discuta cu regizorul Dumitru Grosei, care recent a reprezentat programul de scurtmetraje românești la Salonic, Grecia.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția din 13 decembrie 2014:

• Vizită la TVR Iași și vorbele bune despre Chișinău auzite de la ieșeni. Pentru că suntem la Iași ne-am gândit că ar fi interesant și pentru noi, și pentru voi, să mergem în vizită la TVR Iași, iar cu această ocazie să ascultăm și câteva vorbe bune despre Chișinău de la oamenii de acolo.

• Lansarea cărții „Fabule Moderne” de Tatiana Țîbuleac. Tatiana Țîbuleac este o jurnalistă din Moldova, care este stabilită și lucrează la Paris. Ea a revenit în aceste zile la Chișinău ca să-și lanseze cartea „Fabule Moderne”. O carte despre moldovenii plecați peste hotare, care au reușit, pentru că au luat Moldova cu ei.

Lansarea cărții „Fabule Moderne” de Tatiana Țîbuleac

• Sănătatea generaţiei tinere în prim-planul Primei Conferinţe Naţionale în Sănătatea Adolescenţilor. La Chișinău a avut loc Prima Conferință Națională în Sănătatea Adolescenților, care a reunit peste 250 de profesionişti preocupaţi de sănătatea şi dezvoltarea tinerilor. 

Sănătatea generaţiei tinere în prim-planul Primei Conferinţe Naţionale în Sănătatea Adolescenţilor

• Vești bune de la regizorul Dumitru Grosei. Regizorul Dumitru Grosei a reprezentat programul de scurtmetraje românești Romanian Short Waves 2014, la Salonic, la invitația Institutului Cultural Român „Dimitrie Cantemir” de la Istanbul. Din acest program a făcut parte și filmului său de scurtmetraj „Cadoul”, iar la discuţiile de după proiecţie a răspuns la întrebările publicului și a primit recenzii pozitive în adresa filmului. Impresiile și emoțiile de după această participare, Dumitru Grosei le-a împărtășit cu noi.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.