Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 20 decembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 20 decembrie 2014 imprimare

19.12.2014  

Emisiunea „Știri Pozitive” din 20 decembrie 2014 aduce ca de obicei, în prim plan sunt oamenii, lucrurile, locurile și evenimentele pozitive. Vom cunoaște trei tinere care participă la „Expoziția Brazilor de Crăciun”. Vom asculta un colind interpretat de Gheorghe Lupan. Și vom afla rezultatele proiectului „Construim punți, depășim bariere”, realizat de Fundația Est-Europeană împreună cu partenerii săi.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

• Brazii Filoteei, Nicoletei și Ecaterinei la „Expoziția Brazilor de Crăciun”. Filoteea Cimijug, Nicoleta Grigoraș și Ecaterina Verbițcaia, sunt studente la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și participă în aceste zile, cu brazii pe care i-au confecționat, la „Expoziția Brazilor de Crăciun”. Evenimentul a ajuns la a IV-a ediție și reunește oameni și brazi inventivi și deosebiți confecționați de participanți. Brazii sunt expuși la Muzeul Național de Artă, iar până la 22 decembrie, fiecare dintre voi îi poate vedea, vota și chiar licita.

Filoteea, Ecaterina și Nicoleta

• Un colind pe străzile Iașului: Gheorghe Lupan, născut în Moldova. Protagonistul următorului subiect este Gheorghe Lupan și este născut în Republica Moldova. În aceste zile l-am descoperit la Iași, fiind unul dintre cântăreții care fac plimbările oamenilor pe stradă mai vesele. Iar de Chișinău îl leagă și prietenia cu Valy Boghean.

Gheorghe Lupan

• Rezultatele Proiectului „Construim punţi, depăşim bariere”. Arbori sădiți, expoziții realizate, vizite de studiu, ateliere de creație… toate au făcut parte din inițiativele de apropiere a oamenilor de pe ambele maluri ale Nistrului, realizate de Fundația Est-Europeană împreună cu partenerii săi. Aici sunt câteva rezultate, care au fost prezentate marți și miercuri în cadrul Conferinței Naționale „Contruim punți, depășim bariere”.

Contruim punți, depășim bariere

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.