Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 17 ianuarie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 17 ianuarie 2015 imprimare

17.01.2015  

În primele zile din acest an, am întrebat mai mulți oameni ce înseamnă un an bun pentru ei, pentru țară și pentru domeniile în care activează: agricultură, muzică, artă, învățământ... domenii dintre cele mai diverse. Iar răspunsurile au fost și ele diferite, în cea mai mare parte, bineînțeles, pozitive. Am întrebat și ce planuri au pentru acest nou an, în speranța că toate se vor realiza.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția de astăzi vom afla ce semne bune are acest an și vom cunoaște, ca de obicei, oameni, lucruri și evenimente pozitive.

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Vasile BUMACOV ne-a spus că un an bun este atunci când este un an agricol bun, când în țară este bine și când în familie totul este bine.

Vasile Bumacov

Pictorul Timotei BĂTRÂNU ne-a spus ce înseamnă un an bun pentru el și pentru arta pe care o îndrăgește și prin care trăiește.

Timotei Bătrânu

Alexandru SLUSARI, care conduce Uniunea Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din Moldova ne-a mărturisit că un an bun este atunci când avem o „creștere a veniturilor agricultorilor, fermierilor și, în general, a populației rurale”.

Alexandru Slusari

Mărturii despre ce înseamnă un an bun. Am întrebat și alți oameni ce înseamnă pentru ei un an bun, ce planuri și ce vești bune au la început de 2015, iar răspunsurile lor au fost diverse și interesante, așa că vă invităm să le urmăriți.

Sondaj_oameni_2015

Sondaj_oameni_2015

„Citim Eminescu!” la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”.

Joi, la 15 ianuarie a fost marcată cea de-a 165 aniversare de la nașterea lui Mihai Eminescu. Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a invitat chișinăueni la un maraton poetic Eminescu, în cadrul acțiunii comunitare „Citim Eminescu!”. Evenimentul a fost marcat și de o amplă expoziție de carte, fundal muzical și vernisajul Pașii Poetului pe Terra sau 100 de imagini pe urmele lui Mihai Eminescu, fotografii realizate de dr. Vasile Șoimaru.

„Citim Eminescu!”

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.