Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 31 ianuarie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 31 ianuarie 2015 imprimare

31.01.2015  

Și în ediția de astăzi, din ultima zi de ianuarie, vom cunoaște ca de obicei oameni și evenimente pozitive.

Votează: 4.9/5 (7 Voturi )

Vom sta de vorbă cu autoarea blogului de turism travelblog.md, Viorica Ataman, și vom discuta despre călătorii, bineînțeles. Vom merge la prima semifinală POT Music, un concurs pentru trupele tinere din Moldova. Și vom afla – după ce ne-au rugat mai mulți oameni să continuăm ce mai ascultă oamenii în căști, alți oameni deja.

Viorica Ataman. Blog de călătorii, invitație la călătorii. Viorica Ataman este autoarea blogului travelblog.md, scrie acolo impresii din călătoriile pe care le face de una singură, împreună cu familia, prietenii sau colegii de lucru.

Viorica ne-a povestit despre cele 32 de țări pe care le-a vizitat și cele peste 250 de orașe văzute. Ne-a dat și sfaturi pentru călătorii cu bani puțini, dar foarte interesante.

Viorica Ataman

• POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. Prima semifinală. Sâmbătă a avut loc prima semifinală a concursul POT Music, destinat trupelor tinere din Moldova. Au evolut pe scenă și în aplauze: VALEA NORILOR, RED ICECREAM și FLASH BLOOD. Fiecare formație a avut la dispoziție 25 de minute pentru a delecta urechile publicului cu muzică bună, iar condiția era ca piesele interpretate să fie creații proprii. Echipa noastră a surpins atmosfera concursului și a aflat și învingătorul primei semifinale.

Astăzi urmează să se desfășoare cea de-a doua semifinală, cu HARMASAR, THE BLAST si HELL-O.

POT Music. Prima semifinală

• Ce ascultați în căști? Am prezentat în emisiunea din sâmbăta trecută care sunt preferințele în materie de muzică ale oamenilor cu căști în urechi. Și am descoperit că de fapt lumea de la noi este foarte ascultătoare, ascultătoare de muzică. 

Am fost încurajați și chiar rugați să continuăm și cu alte reportaje, pentru că nu am epuizat toate preferințele muzicale. Și am continuat să întrebăm oamenii ce ascultă în căști și mai ales ce ascultă cei care cântă sau se pricem la arte.

Ce ascultați în căști?

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.