Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 februarie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 februarie 2015 imprimare

13.02.2015  

În ediția de astăzi, din luna dragostei și de ziua poetului Grigore Vieru vom cunoaște ca de obicei evenimente, lucruri, locuri pozitive și oameni îndrăgostiți.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

În ediția de astăzi, 14 februarie:

• Copiii explică adulților ce este dragostea. Acum, în luna dragostei, i-am întrebat pe copiii de grădiniță – pe cei care învață lumea din Albinuța lui Grigore Vieru și Lică Sainciuc – ce înseamnă dragostea și ce știu ei despre ea. Iar răspunsurile copiilor au fost, bineînțeles, foarte ingenioase și inspirate. „Dragostea înseamnă un sentiment când îți place de un om și vrei să te măriți cu el”, „Dragostea-i mai bună decât aurul”, „Dragostea este când noi stăm împreună și suntem prieteni”, sunt doar câteva dintre ele.

Copiii explică adulților ce este dragostea

• Plimbările Știripozitive.eu: Muzeul Pedagogic Republican. Vom merge acum la un muzeu în care fiecare generație îți poate revedea propriul abecedar și îi poate întâlni pe toți miniștrii educației din Moldova. Este vorba de Muzeul Pedagogic de la Chișinău.

Muzeul Pedagogic Republican

• Sunday English Cocktail- eveniment organizat în premieră. De la inteligența spirituală la cea emoțională, despre care s-a discutat la SUNDAY ENGLISH COCKTAIL. Participanții la eveniment au avut posibilitatea să practice limba engleză cu un vorbitor nativ american, Will DICKSON, să primească recomandări practice cum să se auto-motiveze și să acționeze emoțional inteligent în situațiile zilnice. Și toate astea în limba engleză. Atmosfera evenimentului și impresiile participanților sunt în subiectul ce urmează.

Sunday English Cocktail

• POT Music a desemnat a treia trupă care va merge în finală: MIRIAM. În cea de-a treia semifinală a concursului POT Music, din nou s-a cântat, s-a dansat, s-a strigat și a fost desemnată a treia trupă finalistă. Formația MIRIAM se va alătura celor alte două trupe: FLASH BLOOD și HARMASARII, care vor cânta în finală. Fiți cu ochii pe www.stiripozitive.eu și veți afla când va avea loc finala POT Music, dar până atunci noi vă prezentăm într-un reportaj video emoțiile și vorbele de bine de la cea de-a treia semifinală.

POT Music a desemnat a treia trupă care va merge în finală: MIRIAM

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.