Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 21 februarie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 21 februarie 2015 imprimare

20.02.2015  

Și în ediția de astăzi, vom cunoaște oameni, lucruri și evenimente pozitive.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția de astăzi, 21 februarie:

• În aceste zile grele, cum poate fi o dimineață perfectă? „În aceste zile grele, cum poate fi o dimineață perfectă?”, aceasta a fost întrebarea pe care am adresat-o mai multor oameni, iar acum vă prezentăm câteva dintre răspunsuri.

În aceste zile grele, cum poate fi o dimineață perfectă?

• Actorul Ion Bechet citind „La Blog” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun. Actorul Ion Bechet recită în pauza dintre spectacolele de la Teatrul „Excelsior” de la București și cele de la Teatrul „Alexei Mateevici” de la Chișinău, fragmentul „Sărbă-storry de iarnă” din cartea „LA BLOG” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun.

Ion Bechet

• Consiliul Național al Tineretului din Moldova a împlinit 16 aniÎn această săptămână Consiliul Național al Tineretului din Moldova a marcat 16 ani de activitate, 16 ani în care a demonstrat că fiecare tânăr contează. Am fost prezenți alături de ei la evenimentul aniversar și am adunat urările, reușitele celor 16 ani și vorbele de bine adresate Consiliului Național al Tineretului din Moldova într-un reportaj video.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova a împlinit 16 ani

Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreunăDupă jumătate de secol trăit împreună, Ana şi Simion Marandici îşi numără nu averile agonisite, ci bogăţiile spirituale: copiii, nepoţii şi strănepoții. Am fost curioși să-i întrebăm care este secretul dragostei și al reușitelor în viața de cuplu. Credem că sunt sfaturi în acest subiect pentru fiecare, mai ales acum înainte de Dragobete, când nu știu cum se face că ne străduim să iubim mai mult.

Ana și Semion Marandici

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.