Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 februarie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 februarie 2015 imprimare

28.02.2015  

În ediția de astăzi, ultima din această iarnă, vom cunoaște oameni, lucruri și evenimente pozitive.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția de astăzi, 28 februarie:

 Doru Curoșu: „Tinerii trebuie să știe ce vor să facă în viitor”. Doru Curoșu este unul dintre tineri din Moldova, care luptă pentru realizarea viselor, iar atunci când se întoarce dintr-o călătorie în străinătate, aduce mai mult decât un magnet pe frigider. Doru vine mereu acasă cu noi idei, experiențe, prietenii, parteneriate. „Dacă mulți se gândesc să plece, eu doar văd posibilitățile călătoriei ca pe o șansă de a lua experiență și cunoștințe pe care se poate de adus acasă și de implementat”, afirmă Doru Curoșu.

Doru Curoșu

„Școala Mea”– un proiect pentru elevi, profesori și părinți. Vom asculta ecourile și reușitele proiectului Școala Mea. Recent a avut loc lansarea site-ului scoalamea.md, site pe care sunt publicate bugetele și performanțele școlare din țară. Ce cred specialiștii în domeniu, dar și utilizatorii despre scoalamea.md, aflăm în continuare.

Scoalamea.md

Actorul Ion Bechet citește un fragment din cartea „La Blog” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun. Ion Bechet, actorul care are spectacole acum și la Chișinău, și la București, recită fragmentul „Asta e Moldova! Veniți, pentru că ai noștri deja au plecat” din cartea „LA BLOG” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun.

„La Blog”. Ion Bechet

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.