Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 martie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 martie 2015 imprimare

14.03.2015  

Vă prezentăm o ediție specială, pentru că luna martie este specială, iar noi o dedicăm în acest an, în totalitate femeilor... femeilor curajoase, femeilor frumoase, femeilor inteligente, femeilor ambițioase... femeilor care inspiră!

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Cristina, Violeta, Diana și Marina sunt femei care inspiră curaj și admirație. Curajul lor se manifestă prin faptul că au ales o carieră în Sistemul Afacerilor Interne, iar munca pe care o fac cu pasiune, dăruire și dragoste ne-a impresionat.

Tatiana Țîbuleac este și ea o femeie curjoasă. Fiind o jurnalistă de televiziune de succes, a plecat la Paris pentru a fi mamă a doi copii și autoarea cărții „Fabule Moderne”. Recent, Tatiana a revenit la Chișinău ca să inspire femeilor curajul de a fi ele însele.

• Cristina Muntean este inspector superior în cadrul Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”, locotenent-major de poliţie. Din copilărie visa să fie polițistă, iar visul ei a devenit realitate, chiar dacă s-a răzgândit atunci când și-a ales facultatea la care să studieze.

Cristina îndeamnă femeile să aleagă o profesie în Sistemul Afacerilor Interne și are chiar mai multe motive: statutul frumos de polițist, uniforma, în care-i stă bine oricărei femei și beneficiile pe care le aduc aceste profesii societății.

Cristina Muntean

• Violeta Zmucilă a urmat o profesie în Sistemul Afacerilor Interne, fiind inspirată de bunicul și tatăl ei. Spune că profesia ei  „include dragoste, disciplină, verticalitate și responsabilitate”.

Violeta este șef al Serviciului Resurse Umane al Unității militare 1002.

Violeta Zmucilă

• Pentru Diana Cicanci totul a început cu o îmbrăţişare. Atunci când, mărturiseşte ea, a îmbrăţişat nobila profesie de jurist şi îi place foarte mult ceea ce face.  

Diana Cicanci este jurist în Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al Ministerului Afacerilor Interne şi este una dintre femeile care face un pas elegant spre egalitatea de gen.

Diana Cicanci

• Marina Negru este paramedic, Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), Bălți. Se mândrește că salvează viețile omenești, ea spune că satisfacția cea mai mare este atunci când omul îți mulțumește că l-ai ajutat, fie și cu privirea sau cu un zâmbet.

Marina Negru

• Iar acum vă prezentăm 8 argumente de ce o femeie poate să aleagă o carieră în Sistemul Afacerilor Interne.

De ce o femeie poate să aleagă o carieră în Sistemul Afacerilor Interne

• Tatiana Țîbuleac, stabilită la Paris, este mamă a doi copii și autoarea cărții „Fabule Moderne” despre moldovencele care au reușit peste hotare. Recent, Tatiana a revenit la Chișinău pentru a spune cum e să găsești curajul de a fi tu însăți. 

Emoțiile cu care a revenit Tatiana acasă, dar și emoțiile oamenilor care o citesc și o ascultă, le vedeți în materialul ce urmează.

Tatiana Țîbuleac

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.