Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 4 aprilie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 4 aprilie 2015 imprimare

03.04.2015  

Suntem în prima ediție din luna aprilie, iar asta înseamnă că începem emisiunea cu glume spuse sau făcute de oameni. Apoi o vom cunoaște pe Augustina Șiman, tânăra care ieri a lansat o carte. Vom merge la Gala „Născut să câștigi”. Vom asculta un nou fragment din cartea „La Blog” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun. Vom merge la finala POT Music și vom afla câștigătorul concursului destinat trupelor tinere din Republica Moldova.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Glume de 1 aprilie. În această săptămână cu toții am făcut sau ni s-au făcut glume. A fost 1 aprilie, iar noi am întrebat mai mulți oameni ce glume reușite au auzit, au spus sau au făcut. Cele mai hazlii vi le prezentăm chiar acum.

Glume de 1 aprilie

• Augustina Șiman: „La o anumită etapă a vieții, am înțeles că am ce spune”. „Cămașa lui” este a treia carte scrisă de Augustina Șiman, tânăra pasionată de arta scrisului. Despre ocupații, despre dragostea pentru scris și despre „Cămașa lui”, Augustina povestește în materialul ce urmează. 

Augustina Șiman

Gala „Născut să câștigi”. În această săptămână a avut loc relansarea proiectului educativ-social-cultural „Născut să câștigi!”, care vine să suplinească golul lipsei de informare referitor la oportunități și șanse existente pentru tineri. Detalii aflăm de la Ecaterina Covali, autoarea acestui proiect, de la parteneri și tineri prezenți la eveniment.

Gala „Născut să câștigi”

Actorul Ion Bechet citește fragmentul „Neaua” din cartea „La Blog” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun.  

Fragmentul „Neaua” din cartea „La Blog” de Sergiu Beznițchi & Igor Guzun

Concursul POT Music și-a desemnat câștigătorul. După 3 semifinale, concursul POT Music, destinat tinerilor trupe din Republica Moldova și-a desemnat câștigătorul. Flash Blood, Miriam și Harmasar sunt trupele care au evoluat în finală. Muzică bună, fani, aplauze și trupa învingătoare… toate le vedeți în reportajul ce urmează.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.