Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 13 aprilie 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 13 aprilie 2013 imprimare

14.04.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (8 Voturi )

În această ediție din 13 aprilie 2013:

• Trolebuze noi se asamblează și la noi. De fapt, şi troleibuzele vechi se asamblează la noi, iar unele piese chiar se fabrică aici la Chișinău, la atelierul de reparații al Regiei de Transport Electric Chișinău. Lucrătorii atelierului își fac bine lucrul, odată ce putem vedea pe străzile Chișinăului troleibuze din toate timpurile.

trolebuze

Diana Isac, o tînără din Moldova care "transformă vinul în apă". Și a ajuns să ajute prin talentul şi angajamentul său mai multă lume.

apa

• În această ediție începem serialul „I Love...”, cu locuri din Moldova care ni-s dragi. Primul episod este realizat la Bălți. Aici şi orașul şi omeni ni-s dragi şi pe ploaie, şi pe vânt.

balti

Modele de club. Aeromodelism. Aici modelele nu merg pe podium, aici modelele zboară deasupra pământului, pentru că sunt avioane. Vedem împreună cum se construieşte un avion.

 

aeromodelism

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.