Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 27 aprilie 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 27 aprilie 2013 imprimare

27.04.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (7 Voturi )

În această ediție din 27 aprilie 2013:

• Frunza verde este și biomasă, și instrument muzical: Anatol Port din Popeasca, Ștefan Vodă. Afară au început să înfrunzească şi acum avem prilejul să audiem și câteva melodii interpretate la frunze de nuc. Cu un chipiu inscripționat „Energie și biomasă”, profesorul Anatol Port de la Ştefan Vodă ne oferă un mini-spectacol de interpretare la frunza de nuc.

anatol_port

Vești bune de la „Topaz”. Aici s-a încheiat cu succes producția unui utilaj pentru prelucrarea electro-chimică a elicelor pentru compresoarele cu turbină folosite în industria petrolieră.

topaz

• Sporturi extreme: skateboarding cu Sandu Lupașcu. Lui Sandu îi place extrem de mult skateboarding-ul, un sport practicat în Moldova în condiții extreme.

sandu_lupascu

Alexei Strechie în finala celui mai prestigios capionat modial de Jiu-Jitsu Brazilian. Medalia de argint obţinută de Alexei Strechie la campionatul mondial de Jiu-Jitsu Brazilian este o performanță unică pentru Moldova. Este pentru prima oară în istorie când tricolorul Republicii Moldova ajunge pe podiumul de premiere a acestui campionat.

alexei_strechie

• O veste bună: azi, 27 aprilie e Ziua Tricolorului. Un drapel care şi-a făcut locul nu doar pe instituţiile de stat, ci şi în inimile noastre.Un

tricolor

• Videografic „TV Moldova 1 la 55 de ani” cu pictorul-machior Valentina Iacunina. La 30 aprilie, Televiziunea Națională împlinește 55 de ani. Iată câteva repere din trecutul şi prezentul Televiziunii Naţionale.

moldova1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.