Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 25 mai 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 25 mai 2013 imprimare

24.05.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (8 Voturi )

În această ediție din 25 mai 2013:

• Petru Cucu, maestrul pielii. Petru Cucu este un maestru în arta pielii. Şi spune că „dacă ar mai trăi o viață, nu cred că ar alege altceva să facă. Îi place foarte mult acest material și astfel continuă meseria pe care au avut-o şi tatăl și bunicul lui.

petru_cucu

• Fanfare à la fete. Holercani. E sărbătoare la Holercani şi, vorba cântecului, „răsună muzica”. Ştiripozitive.eu au ascultat fanfara inedită de la Liceul Teoretic din satul Holercani, raionul Dubăsari, şi împărtăşesc bucuria descoperirii cu toată lumea.

fanfara

• Timp liber şi frumos în Moldova, cu bacul. Vine vara, anotimpul concediilor și excursiilor și, chiar dacă multă lume vrea să meargă peste hotare, noi ne propunem să descoperim sau să ne amintim de locurile frumoase, curioase pe care le putem vedea chiar în țara noastră. Cu Bacul Molovata, podul plutitor de pe Nistru, care face legătura între Molovata și Molovata Nouă, putem face o mini-călătorie gratuită, stând la volanul propriei mașini.

bacul

 Rugby: sportul golanilor practicat de gentlemeni. Lumea rugby-ului este una specială pentru echipa „Titanilor”. Deși, au și alte activități afară de rugby, majoritatea sportivilor și-au dedicat ani de zile acestui sport. Toți anii petrecuți pe teren și-au lăsat amprenta: au o figură impresionantă indiferent de vârstă, iar privirile sunt avertismente greu de ignorat.

rugby

• În pod pe iPod. Vom face o scurtă vizită în podul bunicii, păstrată pe iPodul nepoţelei şi transmisă mai departe pentru alte generaţii.

pod_ipod

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.