Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 1 iunie 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 1 iunie 2013 imprimare

02.06.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (8 Voturi )

În această ediție din 1 iunie 2013:

O vizită la Centrul pentru copiii străzii din Cahul. Directoarea Ludmila Covalenco împărtășește grijile cotidiene legate de activitatea Centrului pentru copiii străzii din Cahul, dar și bucuriile legate de implicarea altor copii din oraș în acțiuni de caritate pentru copiii vulnerabili.

centru_pentru_copii

Nicoleta Panţa este o moldoveancă aflată la Londra de unde coordonează iniţiativele sociale ale organizaţiei Plan International. Ea se află mereu la înălţime. Pentru că se află în avion spre diferite regiuni ale Asiei şi Africii unde copiii, ca să trăiască demn, au nevoie mai întâi ca să li se înregistreze naşterile.

copii 

I Love Ocnița. Vom continua serialul „I Love...”, după ce episoadele noastre au fost despre Cahul, Bălți și Chișinău, i-a venit rîndul și Ocniței.

i_love_ocnita

• Mesaj pozitiv de la corul „Brio Sonores”. Vă invităm să ascultăm împreună un pasaj, cântat de corul „Brio Sonores”, pe care îl putem considera drept un imn al ştirilor pozitive.

brio_sonores

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.