Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 septembrie 2013

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 septembrie 2013 imprimare

28.09.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (8 Voturi )

În această ediție din 28 septembrie 2013:
• Cantina socială de la Răzeni, Ialoveni. Peste 20 de persoane vulnerabile din Răzeni au început să primească gratuit prânz cald de trei ori pe săptămână. La Răzeni, Ialoveni, a fost inaugurată, recent, o Cantină de ajutor social ai cărei angajați sunt tinerii cu dizabilități din localitate. 

cantina_sociala_razeni_ialoveni

• Maxim Ghețivu. Profesorul special pentru copiii cu deficiențe de auz. Maxim a învățat limbajul semnelor de la copii cu deficiențe de auz cărora le predă la Cahul literatura și informatica. "Sunt oameni ca toți oamenii, însă vorbesc într-o limbă pe care nu o înțelegi", povestește Maxim Ghețivu despre primele zile de lucu în calitate de pedagog la Școala pentru copii cu deficiențe de auz din Cahul. 

maxim_ghetivu

Fondurile pentru tineri. Și exemplele de inițiative comunitare, promovate de Fondurile pentru Tineri, din Moldova pot fi molipsitoare. Astfel tinerii pot învăța unii de la alții faptele bune.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.