Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 9 noiembrie 2013

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 9 noiembrie 2013 imprimare

09.11.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:45. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

În această ediție din 9 noiembrie 2013:

• Fondurile pentru tineri. Nu doar știrile pozitive sunt molipsitoare, ci și inițiativele comunitare, promovate de Fondurile pentru Tineri din Moldova. Şi asta ne-o demonstrează chiar tinerii care fac parte din Fondurilor pentru Tineri din Moldova. I-m surprins muncind şi învăţând în vacanţa cea mare la o tabără de vară.

fondurile_pentru_tineri

• Spectacole și cărți "în defavoarea fabricii de vodcă". „Mă voi menține până la capăt treaz / În defavoarea fabricii de vodcă”. Și asta nu este singura afirmație pozitivă din spectacolul lui Andrei Sochircă, „Dați totul la o parte ca să văd”, pe versuri de Eugen Cioclea. Noi vă invităm să le ascultăm și pe celelalte în semn de omagiu pentru regretatul poetul.

andrei_sochirca

• Trial Bike cu Serghei Vatamaniuc. L-am întîlnit pe Serghei Vatamaniuc într-o dimineață, la Valea Morilor, în timp ce se antrena. Îi vom urmări actobaţiile pe bicicletă şi vom afla de la el propria lui definiţie pentru ceea ce se numeşte Trial Bike.

serghei_vatamaniuc

• Cetatea Soroca: istorie și istorii în mărturiile lui Nicolae Bulat. De la Valea Morilor direct în Cetatea Soroca. Această istorie și aceste istorii, povestite de Nicolae Bulat, directorul Muzeului de Istorie şi Etnografie din Soroca, poate rivaliza cu poveștile audio din colecțiile de aur pentru copii, pline de învățăminte dar și spectaculoase deopotrivă.

nicolae_bulat

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.