Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 decembrie 2013

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 decembrie 2013 imprimare

28.12.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

În ediția din 28 decembrie:

Câteva mărturii ale unor oameni cunoscuți și mai puțin cunoscuți despre nevoia știrilor pozitive. I-am întrebat în toate anotimpurile și răspunsurile au fosf evident afirmative, dar să ascultăm de la Ștefan Negură, Valentina Plugaru și Boris Bechet care sunt argumentele și motivațiile lor.

Stefan_Negura

valentina_plugaru

Boris_Bechet

• Toamna ne-au făcut cîteva mărturii și Sergiu Beznițchi, și Emil Bojescu.

Sergiu_Beznitchi

Emil_Bojescu

• Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Ingrid Tesman spune că portalul știripozitive.eu este aproape unic, nici în Suedia nu există încă așa o modalitate de a prezenta informațiile.

Ingrid_Tesman

• Epigramistul Grigore Drăgan are, la sfârșit de an, poate mai multe vești bune decât alții, pentru că aproape că nu e zi în care să nu scrie o epigramă. Și asta îi aduce și lui și nouă bucurii. Grigore Dragan ne-a marturisit că „Atunci când ni se comunică o știre pozitivă, imediat ne crește dispoziția și devenim parcă mai dornici de viață”.

grigore_dragan

• Avem și un mesaj sonor de la Brio Sonores.

Brio_Sonores

O vom cunoaște pe Ilinca, o tînără interpretă care este la începutul carierei sale, dar care merge cu pași siguri înainte. Săptămâna trecută a lansat videoclipul piesei "Qeen of the night", "primul videoclip, însă nu ultimul", zice ea.

ilinca

•  În această perioadă în care poate cel mai mult ne ținem de tradiții, vom continua tradiția de a face vizite virtuale în galeriile de artă. Astăzi vom merge la expoziția pictorului Igor Vieru, la Muzeul Național de Artă al Moldovei.

expozitie_Igor_Vieru

 Vom cunoaște cîțiva oameni, care-și cîștigă existența într-un mod mai neobișnuit decît alții - cîntînd pe străzile capitalei. Cu siguranță i-ați văzut măcar o dată, însa puțini dintre noi s-au oprit vreodată să-i asculte pînă la capăt.

strada

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.