Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 25 ianuarie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 25 ianuarie 2014 imprimare

25.01.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ediția din 25 ianuarie:

• Dan Perciun, Tatiana Darie și Eugen Ghilețchi acasă, la Gala Studenților Originari din Moldova. Dan, Tatiana şi Eugen au revenit la începutul acestui an acasă din străinătate, acolo unde îşi fac studiile, pentru a participa, la Chişinău, alături de alţi zeci de tineri din ţară, la prima ediţie a Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”. Cu această ocazie ei ne-au împărtăşit emoţiile pozitive şi veştile bune, legate de această prezenţă a lor la Chişinău.

excelenta_academica

• Vești bune de la Ratuș și Tântăreni, Telenești: deschiderea grădinițelor renovate. Reușita unui om în viaţă începe la grădiniță. Grădinițele din Ratuș și Țânțăreni, Teleneşti, au fost cea de-a 6-a și a 7-a instituție preșcolară renovată și dotată în cadrul Parteneriatului Global pentru Educaţie în Moldova. Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, ne-a mărturisit cu această ocazie că prin eforturi comune se pot face lucruri frumoase.

Gradinite_Ratus_Tintareni

• Orheiul de bine în vorbele oamenilor de la Orhei. Vom merge la Orhei unde am întrebat în aceste zile locuitorii orașului despre ce este bun și frumos la ei. Şi, surprinzător poate, am obţinut şi răspunsuri.

onterviuri_orheeni

• Andrei Calcea, marea noastă descoperire la Muzeul de Istorie și Etnografie din Orhei. Și pentru că Andrei Calcea, directorul  Muzeului de Istorie și Etnografie din Orhei, ne-a invitat într-o excursie la muzeu, am mers și acolo. Și am descoperit comorile și perlele Orheiului.

Andrei_Calcea_muzeu

 "I Love Orhei!" Iar pentru a întregi tabloul orașului Orhei vă invităm să vizionați un alt episod al serialului “I Love…”, de această data “I Love Orhei!”.

i_love_orhei

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.