Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 15 februarie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 15 februarie 2014 imprimare

15.02.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția din 15 februarie:

• Faceți cunoștință: mentorii niște oameni pozitivi. 260 de mentori și 40 de inspectori școlari din toate raioanele țării au participat, timp de trei zile, la Chișinău, la primul modul de formare a mentorilor. Vestea bună aici este că la locul lor de muncă educatorii nu doar lucrează, ci se pot dezvolta pe plan profesional.

mentorat

• "Păhăruț nu tremura" în versiune country. Oleg Corcinschi - grădinarul de la Guvern, care cântă muzică populară în stil country, a fost eroul săptămânii trecute, descoperit de Stiripozitive.eu. Astăzi el ne va interpreta cântecul popular „Păhăruț, nu tremura” în stil country. Să știți că acum amenajatorul de spații verzi lucrează la o versiune în engleză a piesei „Păhăruț, nu tremura”, cu titlul de lucru „Don't Shake A  Little Glass of Wine”. 

oleg_corcinschi

 „Reflecţii de iarnă” la TV Moldova 1: Igor Guzun. L-am ascultat pe Igor Guzun toamna, în reflecțiile lui de toamnă despre cea mai importantă profesie – cea de profesor. Iar acum e ano-timpul să ascultăm și reflecțiile lui de iarnă. Igor Guzun spune că iarna este timpul potrivit pentru a ne afirma “ca oameni şi ca ţară – nu prin ceea ce avem, nu prin ceea ce consumăm, ci prin ceea ce facem”.

igor_guzun_reflectii_de_iarna_tv

 Un apus de soare în 54 de secunde. Vă invităm la 54 secunde de relaxare, urmărind în mare tăcere un frumos apus de soare în mare, surprins de echipa noastră.

apus_de_soare

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.