Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  CONGRESUL ABSOLVENȚILOR 2014 – a XII-a Ediție, cu tematica „Tehnologii inovaționale de implementare a cetățeniei active”

CONGRESUL ABSOLVENȚILOR 2014 – a XII-a Ediție, cu tematica „Tehnologii inovaționale de implementare a cetățeniei active” imprimare

21.10.2014  

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) vă invită să participați la CONGRESUL ABSOLVENȚILOR 2014 – a XII-a Ediție, cu tematica „Tehnologii inovaționale de implementare a cetățeniei active”, ce va avea loc în data de 8 noiembrie, Chișinău, Leogrand Convention Center.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. În cadrul celei de-a XII-a Ediție a Congresului Absolvenților vor fi prezentate și abordate tehnologii inovaționale de implementare a cetățeniei active în domeniul promovării agriculturii, educației non-formale și life long learning, antreprenoriat și rolul de gardian al societății civile.

Absolvenţii care doresc să participe la eveniment, sunt rugaţi să se înregistreze AICI prin accesarea butonului „Alătură-te!”.

Asociația pentru Dezvoltare Creativă

Creative Development Association
Ассоциация Творческого Развития
 
str. Varlaam 65, et. 4, of. 413, MD-2012

or. Chişinău, Republica Moldova

Tel/fax: +373 22 276 506
Mobile: +373 69 670 119

www.usalumni.md 

E-mail: adc@usalumni.mdadc.moldova@gmail.com 

www.facebook.com/adc.moldova

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.