Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Laboratorul de Scenaristică ALTERNATIVE CINEMA invită la elaborarea noilor scenarii

Laboratorul de Scenaristică ALTERNATIVE CINEMA invită la elaborarea noilor scenarii imprimare

27.10.2014  

Miercuri, 29 octombrie, la orele 17.00, la Bibloteca Națională a Republicii Moldova, continuă elaborarea scenariilor (format scrut metraj), după o situație de viață relatată de Iulia Brad.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

ALTERNATIVE CINEMA în colaborare cu MOLDAVIAN INDEPENDENT CINEMA și Biblioteca Națională a Republicii Moldova, prezintă continuarea elaborării scenariilor (format scrut metraj), după o situație de viață relatată de Iulia Brad, propuse de către Artiom Oleacu, Cristian Coama De Foc, Gortuar I. RA 

Se vor mai discuta și alte propuneri interesante de la Ion Balan, Ronin Terente, Slaveeck Tony și alții.

Moderator: Dumitru Grosei

CÎND: 29 octombrie, ora 17.00

UNDE: Biblioteca Națională a Republicii Moldova, 31 August 1989, nr. 78-A

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.