Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Blogging Weekend School

Blogging Weekend School imprimare

13.11.2014  

Programul de învățare non-formală Weekend School, organizat de către AIESEC Chişinău, desfăşoară ultima ediție Weekend School din această toamnă, în perioada 22 noiembrie – 23 noiembrie, ediţia Blogging. Această ediție oferă posibilitatea tuturor tinerilor interesați să cunoască mai bine lumea bloggingului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Timp de două zile participanții vor avea oportunitatea să cunoască mai mulți bloggeri renumiți din Moldova și să afle de la ei care este secretul succesului lor. Se vor familiariza cu noțiunile esențiale ce țin de blogging: ce fel de oameni sunt bloggerii, cum funcționează un blog și care sunt pașii de creare a unui blog pe care să îl citească multă lume.

Trainingurile vor aborda următoarele tematici:

• Ce înseamnă, cum funcționează și care este rolul unui blog;

•  Ce este blogosfera și care sunt tipurile de bloguri;

• Cum să scrii texte interesant pentru blog;

• Cum să îți creezi un blog și cum să îl promovezi;

• Cum să devii un blogger bun – sfaturi de la bloggerii populari.

Sesiunile vor avea loc în incinta ASEM, blocul F.

Taxa de participare constituie 100 de lei, care acoperă certificatul de participare, materialele pentru participanţi şi pauzele de cafea.

Termenul-limită pentru aplicare este 18 noiembrie.
Pentru a aplica, accesați: AICI.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.