Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Black Friday 2014: Bestseller.md oferă al doilea an consecutiv reduceri de până la 70%

Black Friday 2014: Bestseller.md oferă al doilea an consecutiv reduceri de până la 70% imprimare

28.11.2014  

În 2014, librăria online Bestseller.md continuă tradiția începută anul trecut și oferă reduceri de până la 70% de Black Friday! Astăzi, vineri, 28 noiembrie, este ziua magică pentru devoratorii de reduceri din Republica Moldova pentru că doar astăzi pot procura de 2-3 ori mai multe produse cu aceeași sumă de bani.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Cele mai mici prețuri vor fi la categoriile: Cărți (-20%), Cărți pentru Copiii (-25%), eBooks (-30%), Muzică (-50%) și Anticariat (70%).

În 2013, Bestseller.md a fost unicul magazin online din Republica Moldova care a oferit reduceri de Black Friday. Pe parcursul Black Friday 2013, vânzările librăriei online Bestseller.md au crescut cu 800% față de zilele obișnuite, fiind înregistrate 78 de comenzi, 376 de produse vândute cu o valoarea totală de 16,204 MDL.

„Dorim ca prin reducerile de Black Friday să mulțumim clienților noștri pentru că au fost alături pe parcursul anului. Lectura face o națiune puternică și sperăm ca prin fiecare carte achiziționată cititorii noștri să devină oameni și profesioniști mai buni”, spune Ion Bargan, director Bestseller.md.

Black Friday sau Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

Bestseller.md este librăria online ce a revoluționat piața cărții din Republica Moldova, schimbând felul în care cumpărăm și citim cărțile. Oferta magazinului include peste 15 000 de produse din categoriile Cărți, eBooks, Cărți pentru Copii, Manuale, Muzică, eReadere și Tablete.

Black Friday 2014: Bestseller.md oferă al doilea an consecutiv reduceri de până la 70%
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.