Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Invitaţie: Eveniment ALTERNATIVE CINEMA, 3 decembrie 2014, ora 17.00

Invitaţie: Eveniment ALTERNATIVE CINEMA, 3 decembrie 2014, ora 17.00 imprimare

01.12.2014  

Laboratorul de Senaristică ALTERNATIVE CINEMA continuă elaborarea scenariilor (format scrut metraj), după o situație de viață relatată de Iulia BRAD propuse de către Artiom OLEACU, Cristian MADAN, Ion MUNTEANU, Ion BĂLAN, Sergiu TERENTE și Slavic TONU.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În această miercuri, 3 decembrie 2014, la ora 17.00, la Biblioteca Națională a Republicii Moldova (str. 31 August 1989, nr. 78-A), Laboratorul de Senaristică ALTERNATIVE CINEMA va încerca să retușeze scenariile și va analiza toate propunerile de afiș pentru viitorul Omnibus cinematografic.

Laboratorul de Senaristică ALTERNATIVE CINEMA menționează că termenul limită de dicuție a scenariilor pentru Omnibusul cinematografic cu titlul de lucru TROLEIBUSUL Nr. 5 - a fost amânat cu încă 2 săptămâni.

Evenimentul va fi moderat de Dumitru GROSEI.

ALTERNATIVE CINEMA
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.