Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Moldova Youth to Business Forum: ediția III-a

Moldova Youth to Business Forum: ediția III-a imprimare

03.12.2014  

Pe 13 decembrie, în centrul republican pentru copii și tineret „Artico”, va avea loc cea de-a treia ediție Moldova Youth to Business Forum. De această dată evenimentul va conecta tinerii cu realitățile curente ale mediului de afaceri din țară prin temele diverse și de incluziune, teme referitoare la educație și tehnologie.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Agenda evenimentului Moldova Youth to Business Forum conține 3 discursuri, discuția-panel și 2 runde de workshop.

Genericul celei de-a treia ediții Moldova Youth to Business Forum este „Leadingthechange”. Credem că tinerii sunt cei mai apți să decidă cum trebuie să arate lumea în care vor să trăiască și tot ei au potențialul necesar pentru ca să le reușească să producă schimbarea. Reprezentanții mediului corporativ vin la eveniment pentru ca să încurajeze participanții să înceapă schimbarea de acum, dar să și afle direcția corectă pe care să o urmeze.

Toți tinerii sunt invitați să participe la eveniment pentru ca să învețe din experiența invitaților noștri și pentru ca să interacționeze cu aceștia, dar și cu alți participanți.

Biletele la eveniment pot fi procurate de pe iTicket.md sau de pe site-ul evenimentului. Costul biletului este de 50 de lei.

AIESEC comunicat

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.