Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  LANSAREA PROIECTULUI „DONEZI-CONTEZI”

LANSAREA PROIECTULUI „DONEZI-CONTEZI” imprimare

25.08.2016  

Comunitatea de absolvenți ai programului FLEX din Republica Moldova anunță lansarea proiectului „Donezi-Contezi”, care are drept scop acordarea de ajutor material copiilor din familii social-vulnerabile sau cu un venit mai mic decât mediul la nivel național.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Proiectul „Donezi-Contezi” se va desfășura pe parcursul lunii septembrie în aproximativ 25 regiuni din Republica Moldova și va fi implementat de circa 170 de voluntari.

La îndeplinirea scopului sunt încurajați să participe toți cei care doresc să facă o schimbare în comunitățile în care trăiesc.

Doritorii de a afla mai multe detalii despre proiect, despre parteneri și despre etapele acestuia sunt invitați la lansarea oficială, care va avea loc la data de 3 septembrie 2016, începând cu ora 11:00, în cadrul Bibliotecii Municipale „B.P.Hașdeu”. Biletul de intrare la eveniment constituie o mică donație materială (rechizite școlare/haine în stare bună).

Urmăriți pagina de Facebook a proiectului pentru mai multe detalii privind agenda evenimentului.

Persoană de contact:

Ilie Efros, coordonatorul proiectului: email ilieefros96@gmail.com; telefon 068 646 288. 

Donezi-Contezi
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.