Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Ești cercetător? Vrei acțiune? Aplică la Science SLAM Moldova

Ești cercetător? Vrei acțiune? Aplică la Science SLAM Moldova imprimare

01.09.2016  

Ești cercetător și vrei să prezinți publicului inovația ta? Science SLAM e ceea ce cauți! Acest concurs de încurajare a cercetătorior din diverse domenii a devenit o tradiție în Republica Moldova. În cadrul acestuia sunt prezentate proiecte şi cercetări într-un mod deosebit, iar cele mai reuşite ajung să fie premiate. Regulile sunt simple și aplicarea o poți face destul de rapid.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

La Science SLAM Moldova au participat cercetători din diferite domenii ca: IT, robotică, biologie, 3D, politică, microelectronică, medicină și nu numai.

Concurs

Te-ai regăsit într-un domeniu menționat sau ai alte idei deosebite și dorești să fii ascultat? Îndeplinește formularul AICI și fii alături de noi la Science SLAM Moldova! Termenul limită de înregistrare este 13 septembrie 2016.

Fiecare Slammer prezintă în orice mod dorit proiectul său inedit! Totul depinde de tine! Ceea ce trebuie să știi e că ai la dispoziţie doar 10 minute. Cucerește vizitatorii prin prezentare, dans, cântec, actorie sau recital. Fii atent, ei votează câștigătorul!

Science SLAM  este un concurs, care a apărut pentru prima dată în 2008, în Germania. Acesta avea drept scop promovarea științei și a inovației într-o atmosferă neformală.

Evenimentul este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale, Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact, pentru proiectul H2020 şi DAS Solutions.

concurs
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.