Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Campionat MEGA Impact 2016: Să înceapă Codru Quest!

Campionat MEGA Impact 2016: Să înceapă Codru Quest! imprimare

12.09.2016  

Organizația MEGA lansează cea dea două ediție a Campionatului MEGA Impact – un quest făcut în formă de joc cu misiuni și traininguri ce se adresează tuturor organizațiilor și tinerilor din Moldova interesați în protecția biodiversității.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Ediția curentă a Campionatului, care se numește „The Codru Quest”, îți oferă o călătorie de neuitat și un joc cu impact! Pe 17 septembrie se va da start unui Codru Quest, în cadrul căruia împreună cu prietenii și colegii tăi de organizație poți descoperi biodiversitatea Moldovei din rezervația Codrii! Mai mult decât atât, ai posibilitate de a contribui la valorificarea și protejarea naturii și la informarea oamenilor despre valorile ei pentru economie și societate, prin asta acumulând experiența practică, dezvoltând abilități și căștigând premii reale.

MEGA

Dacă simți și tu că problemele ecologice iau amploare tot mai mare și vrei să devii „Agentul Mediului”, nu ezita să aplici acum. Participarea e absolut gratuită.

Pentru aplicare completează formularul AICI.

Termenul limită de aplicare: 14.09.2016, ora 23.00.

Pentru detalii scrie la adresa de e-mail: hello@megageneration.com

Cum s-a desfășurat ediția precedentă a Campionatului MEGA Impact poți să citești pe blogul MEGA și să vezi în videoclipul proiectului.

MEGA
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.