Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Participă la #Hack Chișinău și alătură-te unui proiect internațional din 28 de orașe din lume

Participă la #Hack Chișinău și alătură-te unui proiect internațional din 28 de orașe din lume imprimare

29.09.2016  

Vino și participă la #HackChisinau, un eveniment organizat gratuit în perioada 4-6 noiembrie 2016, la Tuzara, Călărași, Moldova. Astfel, vei avea posibilitatea să fii parte a Global Missional Hackathon, un proiect internațional ce va avea loc pe 4, 5, 6 noiembrie 2016 în mai multe orașe din jurul lumii, cum ar fi Boston, Chicago, Orlando, Singapore, Los Angeles și alte 23 de orașe inclusiv Chișinău.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Evenimentul este destinat tuturor studenților creativi ce se regăsesc în unul dintre domeniile de mai jos, și nu contează cât de multă experiență are în domeniu:
Developers (front-end and back-end)
Designers (graphics, video, UX/UI user experience)
Data people (analysts, statisticians, visualizers)
Project managers / organizing types
Branding / marketing / social media types
sdg

Tinerii vor fi nevoiți să lucreze în echipe pentru a crea un site sau aplicație mobilă, care după eveniment urmează să fie lansată online. Participarea este gratuită la acest eveniment. Singura condiție este ca fiecare participat, să dețină și să folosească laptopul/tableta personală.

Dacă sunteți convins și dispus să participați la eveniment, atunci vă puteți înregistra la această adresă. Pentru a fi la curent cu acest eveniment urmărește pagina de Facebook a evenimentului.


dfgs sdg
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.