Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Spiritul de Crăciun și aroma de ceai într-un nou concert al trupei Pata de Ceai

Spiritul de Crăciun și aroma de ceai într-un nou concert al trupei Pata de Ceai imprimare

07.12.2016  

În ajun de Crăciun, pe data de 22 decembrie, la ora 19:00, în localul Barbar (fostul pub 513), str. M. Eminescu 56, Pata de Ceai te invită la un concert muzical diferit de tot ce a fost până acum.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Conceptul Pata de Ceai & Friends – are scopul de a oferi publicului o atmosferă degajată însoțită de interpretarea live a pieselor din repertoriul trupei în stil jazz și indie. Este o invitație în salonul trupei, acolo unde muzica devine ceva familial.

Pe lângă muzică, participanții vor putea admira expoziția de fotografie cu tematica - #IarnădeCeai, creată cu ocazia concertului și susținută de Cocoșul Roșu, cât și lucrări create de tinerii artiști autohtoni expuse de Galeria de Artă OU.

De asemenea, toți cei prezenți la eveniment, se vor putea încălzi cu ceaiuri aromate și îndulci cu bunătăți pregătite special, pentru a aduce mai aproape de toți spiritul și fericirea sărbătorilor de iarnă.

Organizatorii concertului Pata de Ceai & Friends: Winter Session, tind să promoveze cultura și talentele tinere printre rândurile celor, care știu să aprecieze arta și își doresc să petreacă timpul creativ alături de prieteni.

LOCAȚIA: localul Barbar (fostul pub 513), str. M. Eminescu 56, Chișinău.

CÂND: 22 decembrie 2016, ora 19:00.

Intrarea la eveniment - 30 lei.

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/111761695982795/ Pata de Ceai – este o trupă tânără formată din 5 membri (Sandu și Cristian Bantaș, Igor Terschii, Laurențiu Coțaga și Cristina Lazariuc) fondată în anul 2016, care a reușit deja să susțină câteva concerte și să captiveze publicul prin specificul pieselor interpretate.

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.