Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Noaptea Cărților Deschise la Cartier: Cumpără diferite opere cu reduceri de 50 la sută

Noaptea Cărților Deschise la Cartier: Cumpără diferite opere cu reduceri de 50 la sută imprimare

28.02.2017  

Pe 3 martie, editura Cartier împlinește 22 de ani. Cu această ocazie în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a VIII-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Noaptea cărților deschise va avea loc la Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68. Librăriile vor avea un program prelungit: de la ora 9.00 până la ora 23.30. Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

dertyu

Începând cu ora 18.15 va avea loc Decernarea Premiului Om de Cuvânt 2017. Omul de Cuvânt 2017 va fi ales din cei cinci finaliști, la Librăria din Centru.

Nominalizări:
Andrei Țurcanu, scriitor
Eugen Lungu, critic literar
Nina Corcinschi, critic literar
Ion Hadârcă, poet
Dorian Furtună, sociolog

Laureații Om de cuvânt: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016).

carti reducere
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.