Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova recrutează traineri, tutori, antrenori și asistenți pentru o tabără de vară: Summer School USA

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova recrutează traineri, tutori, antrenori și asistenți pentru o tabără de vară: Summer School USA imprimare

10.04.2017  

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova recrutează traineri, tutori, antrenori și asistenți pentru o tabără de vară: Summer School USA. Tabără va avea loc la Chișinău în perioada 7 Iulie – 4 August 2017.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Summer School USA va avea loc la Chișinău în perioada 7 Iulie – 4 August 2017.

Scoala de vara 2017 (SUA)

La tabără vor veni tineri cu vârsta cuprinsă între 15-17 ani din Europa de Est și Asia Centrală, care imediat după finalizarea taberei vor pleca să studieze în Statele Unite ale Americi în cadrul programului de schimb academic.

Conceptul acestei tabere este de a crea o atmosferă tipică de școală americană. Pe lângă obiectele obligatorii pe care tinerii vor trebui să le frecventeze, aceștia vor putea să își aleagă să ia lecții de finanțe, biologie, teatru, psiholigie. Doritorii de aplica pentru una din pozițiile enumerate mai sus nu sunt obligați să aibă experiență în domeniile date. Toate sesiunile vor fi doar în limba engleză.

Dacă: 

- Ai lucrat sau ai studiat în SUA?

- Ai dori să ajuți alți tineri să se pregătească să plece în SUA?

- Vrei să te dezvolți ca trainer sau antrenor?

Iar răspunsul tău este “da” pentru toate aceste întrebări, atunci așteptăm scrisoare ta de motivație la adresa office@americancouncils.md până pe data de 21 aprilie, include în titul mesajului „Summer School”.

Condiții: 2-6 ore pe zi, 6-10$ per oră. Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova este o organizație internațională nonprofit care promovează schimbul de experiență profesională și academic între SUA și Republica Moldova. Misiunea organizației este consolidarea independenței și dezvoltării democratice prin învățământ internațional și cercetări avansate, promovând spiritul de liderism și profesionalism în colaborare cu partenerii guvernamentali și non guvernamentali locali.

Scoala de vara 2017
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.