Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Sunteți invitați la primul eveniment dedicat designului grafic polonez „Moldova Design Weekend”

Sunteți invitați la primul eveniment dedicat designului grafic polonez „Moldova Design Weekend” imprimare

16.05.2017  

„Moldova Design Weekend” este unicul proiect de acest gen, scopul primordial este de a dezvolta designul grafic în Moldova, apropiindu-l de un rang european. Seria de forumuri de design, fiind unică pentru Moldova, adună pe aceeași platformă „minți” creative din diverse colțuri ale lumii. Primul forum este dedicat designului grafic polonez.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Designerii polonezi sunt gata să se împartă cu bogata lor experiență cu participanții acestui forum. Ei vor dezvălui aspectele teoretice ale activităților lor, se vor oferi sfaturi practice și vă vor demonstra cele mai interesante și de succes proiecte din domeniul comunicației vizuale.

Designeri și manageri al agențiilor de top. Idei noi, sfaturi de la cei mai buni specialiști din industrie. Minimum „apă”, maximum informație utilă.

dfghuji

Evenimentul este organizat cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei, prin Agenția Internațională suedeză pentru Dezvoltare (Sida), în cadrul proiectului „Dezvoltarea centrului de tehnologie avansată în domeniul TIC Tekwill.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.