Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Spectacol gratuit la Delfinariu pentru 60 de copii cu nevoi speciale

Spectacol gratuit la Delfinariu pentru 60 de copii cu nevoi speciale imprimare

16.05.2017  

Pentru prima dată în viața lor, 60 de copii cu nevoi speciale de la Grădinița 167 din Chișinău vor putea admira un spectacol gratuit la Delfinariu, cadou oferit cu generozitate de către comunitatea moldovenilor din Chicago.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Inițiativa ​Gallop Moldova, care sprijină copiii cu dizabilități, vă așteaptă cu mare drag pe 31 mai, ora 13.00, la Delfinariu, să sărbătorim împreună o zi din viața copiilor. Dacă ai o inimă mare și ești dornic de o zi specială cu emoții și zâmbete, poți cumpăra un bilet de călătorie pe planeta de vis a copiilor cu nevoi speciale.

Cei mai îndrăgiți artiști, Adrian Ursu, Serj Kizenkoff și Big Flash Sound, vor concerta la Delfinariu. Pentru copii, organizatorii pregătesc o atmosferă plină de sărbătoare, unde copiii vor avea parte de muzică bună, înghețată, baloane și distracție la maximum, oferită de o echipă de animatori.

sdfgthyui

Copiii vor putea beneficia de cele mai memorabile servicii din viața lor:

– Vor fi fi pictați pe fațe cu desenele lor preferate;

– Se vor fotografia cu o oglindă magică, oferită de Oglinda Selfie Moldova;

– Vor urmări o expoziție fotografică „O zi din viața mea”, ai fotografilor pasionați de copii.

Alături de Gallop Moldova, primul program de terapie prin călărie pentru copii, veți putea privi un spectacol live, plin de culoare, muzică bună și bucurii în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Biletele de intrare la concertul de caritate costă 50 lei (copiii vor avea intrare gratuită).

sadrgtyui

Imediat după concert, puteți face cel mai de preț cadou pentru copii, un spectacol cu delfini de 45 min, începând cu ora 15.00, oferit de cei mai renumiți și talentați antrenori de la Delfinariul din Chișinău. Biletele de intrare la spectacolul cu delfinii costă 200 lei.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.