Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Gala Teatrului Intercultural

Gala Teatrului Intercultural imprimare

24.11.2017  

Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova" „Gala Teatrului Intercultural", ediția a II-a, la data de 25 noiembrie, Liceul „Gheorghe Asachi" din Chișinău, începând cu ora 11.00.

Gala Teatrului Intercultural este un eveniment în cadrul căruia, opt echipe formate în regiunile de implementare a proiectului, vor aborda subiecte precum toleranța, discriminarea, comunicarea între religii, culturi, etnii, etc. Acestea, prin intermediul unor piese de teatru vor contribui la sensibilizarea populației în acest sens.

Deseori, în viața noastră, în special în Republica Moldova, întâlnim nenumărate cazuri de discriminare. Mulți dintre noi ori „închidem ochii", ori nu știm cum să reacționăm în astfel de situații. De aceea, prin intermediul acestui eveniment, „Gala Teatrului Intercultural", urmărim informarea corespunzătoare și sensibilizarea populației în ce privește discriminarea în bază de gen, naționalitate, cunoștințe, angajarea în câmpul muncii, etc.

În acest sens, avem desosebita plăcere de a vă invita la cea de-a II-a ediție a evenimentului „Gala Teatrului Intercultural" unde vom avea posibilitatea să demonstrăm că discriminarea, intoleranța, stereotipurile, lipsa de comunicare nu-și au loc în comunitățile din care facem parte. 

Acest eveniment este  organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova",  susținut financiar de către Fundația Elvețiană pentru Copii „Pestalozzi". Opiniile exprimate aparțin Consiliului Național al Tineretului din Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția donatorilor.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://cntm.md/ro/news/v%C4%83-a%C8%99tept%C4%83m-la-gala-teatrului-intercultural-edi%C8%9Bia-ii sau aici:
https://www.facebook.com/events/1774431419248446/
Fotografiile de la ediția precedentă, le puteţi urmări aici: https://www.facebook.com/pg/DialogCNTM/photos/?tab=album&album_id=1170847152997843

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.