Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Susține lansarea primei platforme de mentorat global din Moldova. MentorME poate ajunge la 1,000,000 de conexiuni până în 2020, doar cu ajutorul tău

Susține lansarea primei platforme de mentorat global din Moldova. MentorME poate ajunge la 1,000,000 de conexiuni până în 2020, doar cu ajutorul tău imprimare

27.11.2017  

MentorME este un proiect ambițios al unor moldoveni de pretutindeni, ei doresc să lanseze o platformă prin care moldovenii din diferite colțuri ale lumii pot să-și facă conexiune, pentru eventuale colaborări, încadrarea în noul oraș sau aplicarea la o universitate. O echipă mică, dar cu scopuri mari – aceștia doresc să ajungă la 1,000,000 de conexiuni până în 2020.

Comunitatea MentorMe a fost fondată în 2014, ca urmare a Galei Studenților Originari din Republica Moldova. În prezent comunitatea are 100+ mentori din 23 de țări care au mentorat peste 700 de mentees. Cuprindeo varietate largă de interese și domenii, de la arhirectură și design la finanțe și antreprenoriat.

„Această inițiativă a fost inspirată din dorința de a împărtăși cunoștințele și experiențele cu alți concetățeni. Ne aducem aminte foarte bine cât de dificili au fost primii pași atunci când am decis să plecăm de acasă. Cu toții ne-am fi dorit ca atunci când mergeam într-o țară nouă sau când alegeam universitatea la care să studie, sau jobul la care să aplicăm, să fi avut șansa de a avea un mentor. O persoană căreia îi putem cere un sfat, adresa 1001 de întrebări sau căreia îi putem împărtăși dubiile și temerile noastre. Iar ca răspuns să avem niște argumente născute din propria experiență", afirmă Dana Muntean, fondatoarea proiectului.

MentorME oferă:

Echipa de voluntari are nevoie de o sumă de 3.000 de euro pentru ca proiectul să devină realitate. După cum zic tinerii, banii vor fi cheltuiți pentru:

- Crearea platformei mentor.md și lansarea ei în următoarele 3 luni 
- Organizarea de evenimente și traininguri pentru mentori și mentees în Moldova și în străinătate timp de un an

Puteți face o donație echipei pe acest link.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.