Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  A 7-a ediţie a Balului Brazilor de Crăciun

A 7-a ediţie a Balului Brazilor de Crăciun imprimare

27.11.2017  

Joi, ora 11.00, Asociația K Lumea invită reprezentanții presei la o conferință prileuită de deschiderea cele-i de- a șaptea ediție a Expoziției – Concurs ”Balul Brazilor de Crăciun” . Evenimentul va avea loc la Biblioteca ”BP Hajdeu”.

Concursul Brazilor de Crăciun are scopul de a promova spiritul creativ și de a susține tinerii artiști din țară.Menționăm că în acest an, proiectul se defășoară cu susținerea câtorva companii locale: Caparol Moldova, Vinăria Fautor, Gutso Pretzel, Spumantul Apriori, Tucano, dar și cu susținerea patronilor K Lumea, basarabeni care locuiesc în toate colțurile lumii și care contribuie lunar  cu un ajutor financiar, pentru proiectele noastre.

PARTICIPANȚI

Anul acesta, la concurs s-au înregistrat în jur de 70 participanți, cu vârsta între 14-45 de ani. Studenți, elevi, artiști prfesioniști și începători, toți sunt încurajați să meargă dincolo de crearea unui Brad de Crăciun tipic prin aplicarea unor tehnici și idei noi.

EXPOZIȚIE

Expoziția va demara pe 30 noiembrie, la  Biblioteca "BP Hajdeu" și va dura până pe 21 decembrie. Intrarea la expoziție este GRATUITĂ. Totodată, timp de 3 săptămâni vizitatorii vor putea vota bradul lor preferat și câștiga zilnic cadouri de la Fautor și Apriori, dacă vor face #selfiecubradu și le vor posta pe rețele.

LICITAȚIA BRAZILOR

 Pe 22 decembrie, în cadrul Balului Brazilor de Crăciun toți doritorii de a achiziționa un brad de la expoziție, sunt invitați la o licitație cu strigare. Intrarea la Bal se va face în baza de invitații și bilete, cu care participanții vor putea câștiga premii valoroase la tombola de Crăciun.

PREMII

Juriu concursului  va desemna 3 câștigători. De asemenea va fi desemnat un câștigător al premilui "Ales de Public"- lucrarea care va aduna cele mai multe voturi de la vizitatorii expoziţiei, în perioada 30 noiembrie - 21 decembrie.

Premiul I - 4000 lei + cadouri,
Premiul II - 2000 lei + cadouri,
Premiul III - 1000 lei + cadouri,
Premiul "Ales de Public" - 2000 lei + cadouri

TÂRG DE CRĂCIUN ȘI CONCERT LIVE CU VIA DACĂ

La Balul Brazilor va avea loc și un târg de Crăciun cu cele mai frumoase lucrări de artizanat, create de meșterii de la noi.   

Invitații vor putea savura un concert de colinde și un recital live al trupei VIA DACĂ - cea mai frumoasă descoperire muzicală al acestui an.

PARTENERI

Prietenii acestei ediții a balului sunt: Tucano Coffee, Fautor, Pretzel, Apriori, Caparol. 

Parteneri media: ea.md; diez.md; TV8; AGORA; NOROC MEDIA; UNIMEDIA.

Patronii K Lumea

PERSOANĂ DE CONTACT 

Elena Briciuc

Telefon: 069627409

E-mail: elenabriciuc@gmail.com

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.