Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  „Oameni care inspiră” – expoziția de fotografie cu participarea persoanelor cu nevoi speciale care au obținut succese în domeniile lor de activitate

„Oameni care inspiră” – expoziția de fotografie cu participarea persoanelor cu nevoi speciale care au obținut succese în domeniile lor de activitate imprimare

30.11.2017  

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD), în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, lansează expoziția „Oameni care inspiră”, vineri, 1 decembrie curent, ora 08:30, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Protagoniștii expoziției transmit mesaje incluzive și reprezintă modele în viață: lideri comunitari, campioni la sport, fondatori de organizații, inițiatori de proiecte sociale, oameni care se remarcă prin perseverența și curajul lor.

La expoziție vor fi prezenți oamenii din fotografii, reprezentanți ai Ministerului de resort și ai ONG-urilor din domeniul incluziunii, care vor puncta aspecte ce țin de realizările și perspectivele drepturilor persoanelor cu nevoi speciale din R. Moldova.

Scopul acestei acțiuni este de a încuraja persoanele cu nevoi speciale, mai ales tinerii, să se implice în viața socială, să-și revendice drepturile, iar publicul și autoritățile să recunoască valoarea fiecărei persoane și abilitățile ei. 

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 1 decembrie - 31 ianuarie 2018, în incinta Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, iar pe parcursul anului 2018 va fi găzduită și de alte instituții relevante din toată țara.

Un filmuleţ video care va fi prezentat în cadrul expoziţiei, poate fi accesat AICI!

Persoană de contact: Alina Găină, Centrul Media pentru Tineri, 067712155 

Natalia Țurcanu, specialist comunicare AOPD, 068611233

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.